Andrei Koivumäki

Andrei Koivumäki – Henkilöbrändäyksen edelläkävijä

Andrei Koivumäki on yksi Suomen menestyneimmistä kiinteistöalan ammattilaisista. Hän myy vuodessa keskimäärin kaksi kertaa enemmän koteja kuin 80 % PK-seudun välittäjistä. Lyhyessä ajassa Andrei nousi Suomen tunnetuimpien välittäjien joukkoon – mutta miten? Luomalla oman vahvan henkilöbrändinsä somessa.

Heti uransa alusta lähtien Andrei on uskonut persoonallisuuden voimaan. Asiakkaat ovat mieluummin tekemisissä oikean ihmisen kuin kasvottoman yrityksen kanssa. Siinä missä muut firmat keskittyivät yritysbrändiinsä, Andrei alkoi kasvattaa omaa henkilökohtaista brändiään. Viimein isoissakin ketjuissa herättiin todellisuuteen ja ymmärrettiin, että henkilöt vetävät puoleensa asiakkaita ja tuottavat siten parempia tuloksia. Tässä kehityksessä Andrei on ollut edelläkävijä: hänellä on alusta lähtien ollut omat kasvonsa ja oma tarinansa.

Nykyasemansa saavuttamisessa ei Andreilla ole ollut mitään vippaskonsteja. Osaaminen ja ammattitaito on luonut hänen nauttimansa luottamuksen. Rehellisyys on välttämätöntä, mutta se ei tarkoita nöyristelyä. Sama viesti on kulkenut Andrein somepostauksissa alusta saakka: hän tekee jumalattomasti töitä ja on hyvä siinä mitä tekee.

Lue lisää Andreista

Andrei Koivumäki