Elina Koivumäki

Elina Koivumäki – Juristien somekuningatar

Suomen Asianajajaliitto on tituleerannut tätä naista ”juristien somekuningattareksi”. Näkyvällä toiminnallaan Koivumäki on ravistellut konservatiivisena pidettyä lakialaa. Hänen missionsa on tehdä juridiikka ja juristit helpommin lähestyttävämmiksi ja ymmärrettävämmiksi.

Elina työskenteli liikejuridiikan parissa vuodesta 2000 lähtien. Vuonna 2016 hän teki suuren muutoksen. Hän irtisanoutui ja luopui osakkuudestaan yhdessä Suomen suurimmista asianajotoimistoista (Eversheds Sutherland) perustaakseen oman Lexperience-yhtiönsä. Samaan aikaan Elina alkoi laajentaa tekemistään markkinointi-, tietosuoja- ja IPR-juridiikasta mm. asiakaskokemuksen ja henkilöbrändäyksen aloille.

Aktiivisen ja johdonmukaisen henkilöbrändin vahvistamisen kautta 41-vuotiaasta Elinasta on nopeasti tullut tunnettu juridiikan kentän ulkopuolellakin. Myös media on jatkuvasti kiinnostuneempi espoolaisjuristin osaamisesta ja ajatuksista.

Päivätyönsä rinnalla Elina on osakkaana mm. Kyrö Distillery Companyssa, Tapahtumahotelli Huone -konsernissa sekä Klever Oy:ssä ja advisory board -jäsenenä Suomen suurimmassa yksityisessä päiväkotiketjussa Touhulassa. Alkuvuonna 2019 Elinan elämässä alkaa jälleen uusi vaihe, kun yli vuoden taustalla rakennettu uusi liiketoiminta julkistetaan.

Elinan viesti osuu niin uraansa aloitteleviin kuin senioriosaajiinkiin. Koskaan ei ole liian myöhäistä ymmärtää omia vahvuuksiaan ja oppia tuomaan niitä esiin nykyaikaisin keinoin. Elinan kannustus vasta-alkajille on muistuttaa, että jokaisella meistä on ollut ensin yksi seuraaja tai yksi kontakti, sillä kukaan ei aloita huipulta.

Kuten Elinan yhtiölle rekisteröidyssä tavaramerkissä sanotaan: It’s all about people!

Lisätietoja Elinasta

Elina Koivumäki