Sani Leino

Sani Leino - Aikavarkaasta arvontuottajaksi

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja sekä tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (social selling) valmentaja.

Sanilla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisesta ja palkitusta myyntityöstä B2B- ja B2C-myynnin parissa.  Vuodesta 2015 Sani on toiminut yrittäjänä perustamiensa SALES Consulting & Social Company -yhtiöidensä tiimoilta auttaen yrityksiä modernisoimaan myyntiprosessejaan ja tehostamaan toimintaansa sosiaalisissa ja digitaalisissa kanavissa.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman social selling -vaikuttajan joukkoon. Hän on myös ollut ainoana suomalaisena mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen ja sosiaalisen myynnin ammattilaistutkintoa arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlannissa.

Sani Leino on yksi kotimaan kysytyimpiä puhujia sosiaalisen median  ja asiakaskokemuksen tiimoilta. Hänen erikoisalaansa on digitalisaation vaikutukset myyntiin ja asiakaskokemukseen. Sani on tunnettu energisistä ja mukaansatempaavista puheenvuoroistaan sekä Suomessa että ulkomailla yli 130 keikan vuositahdilla.
Sani oli myös ehdolla Vuoden Puhujaksi vuonna 2017.

#Synnyssä Sani puhuu siitä, millaisia valtavia vaikutuksia sosiaalisen median tehokäytöllä voi yhdelle uralle olla. Se on tarina siitä, miten Myyntimies Mynttinen loi sosiaalisen median avulla kolmessa vuodessa itselleen unelmauran ja satakertaisti tuntitaksansa.

Lisätietoja Sanista

Sani Leino