Tapahtuma

#Synty – tarinoita henkilökohtaisesta uudistumisesta

Uudistuminen on pohjakosketuksen, katastrofin, kriisin muuntamista menestykseksi. Se on prosessi, jossa piinaavat ja ilkkuvat sisäiset sanat vaihtuvat menestystarinan ainesosiksi. Onnistuminen perustuu ja edellyttää epäonnistumista. Epäonnistuminen on sinun tarinasi muusa.

Tarinat ovat siirtyneet nuotiopiireistä someen. Siellä olet tarinasi arvoinen.

Itä-Suomi saa vuonna 2019 uuden vuosittaisen bisnestapahtuman nimeltään #Synty. Ensimmäisenä vuonna syvennytään sosiaalisen median ja todellisten tarinoiden hyödyntämiseen liike-elämässä.

Ensimmäinen #Synty järjestetään Kuopiossa 15.3.2019 Puikkarin uusituissa tiloissa. Tapahtumajärjestäjänä toimii kuopiolainen tarinoihin ja niiden kertomiseen erikoistunut markkinointitoimisto Call To Action yhteistyössä paikallisten kumppaneiden kanssa.

Osallistu #Syntyyn ja tule tarkastelemaan itseäsi.

Omista kokemuksistaan ja uudestisyntymisestään somessa ovat kertomassa viisi huippuammattilaista:

  • Andrei Koivumäki
  • Terhi Majasalmi
  • Patrik Sarinko
  • Elina Koivumäki
  • Sani Leino

Tapahtuman syntymistä raottaa illan isäntä

Aki Karkulahti:

“Olen käynyt sadoissa tapahtumissa ja seminaareissa. Ainot puheenvuorot jotka ovat jääneet mieleen, ovat niiltä jotka ovat perustuneet henkilöiden omiin kokemuksiin. Maailma on muuttunut ja sen myötä sosiaalinen media ja henkilöbrändit liikuttavat ihmisiä. Lavalla ei nähdä yhtäkään yritysesittelyä vaan ainoastaan henkilökohtaisia tarinoita onnistumista ja epäonnistumista.”