Tapahtuma

#Synty – tarinoita henkilökohtaisesta uudistumisesta

Uudistuminen on pohjakosketuksen, katastrofin, kriisin muuntamista menestykseksi. Se on prosessi, jossa piinaavat ja ilkkuvat sisäiset sanat vaihtuvat menestystarinan ainesosiksi. Onnistuminen perustuu ja edellyttää epäonnistumista. Epäonnistuminen on sinun tarinasi muusa.

Tarinat heräävät jälleen eloon

Vuoden luovin Bisnestapahtuma #Synty järjestetään jälleen 02.10.2020 (uusi päivämäärä). Lavalle nähdään viisi kivenkovaa ammattilaista avaamassa luovuuden merkitystä heidän omien henkilökohtaisten tarinoiden kautta. Laajennamme osallistujien käsitystä luovuudesta ja sen merkityksestä bisneselämässä. Käsittelemme päivän aikana viittä eri teemaa luovuuden näkökulmasta; johtamista, myyntiä, rekrytointia, teknologiaa ja taidetta.

Tapahtumajärjestäjänä toimii kuopiolainen tarinoihin ja niiden kertomiseen erikoistunut markkinointitoimisto Call To Action yhteistyössä paikallisten kumppaneiden kanssa.

Osallistu #Syntyyn ja tule tarkastelemaan itseäsi.

Tapahtuman syntymistä raottaa illan isäntä

“Olen käynyt sadoissa tapahtumissa ja seminaareissa. Ainoat mieleen painuneet puheenvuorot ovat niitä, jotka ovat perustuneet puhujien omiin kokemuksiin.

Lavalla ei nähdä yritysesittelyjä vaan henkilökohtaisia tarinoita onnistumisista ja epäonnistumista.”

- Aki Karkulahti